Dagboek van een politiek jogger - 4

Vandaag ging het joggen opeens veel vlotter na de volgende vraag: "Jan, ik vind De Coöperatie een zeer boeiend project. Kan ik een steentje bijdragen?


Ja. Borden en affiches. De Coöperatie is een kleine beginnende partij. Nog niet alle Ledenaars kennen ons. Je zou ons enorm helpen, indien je een affiche van onze partij aan je venster hangt, of een bord in je tuin plaatst. En als je nog medestanders vindt, is dat zelfs nog beter. Mensen die dit zien zitten, mogen mij contacteren op jan.huib.nas@gmail.com.


Daarnaast kun je ook lid worden van De Coöperatie. Je stort een zelf te kiezen bedrag tussen de 1 en de 50 euro. Dit bedrag gebruiken wij niet voor onze campagne. Wij steunen daarmee een nog te bepalen project in Lede.


En natuurlijk is stemmen op een of meerdere van onze kandidaten van De Coöperatie een goede en belangrijke optie:-)

21 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Lede en het Putbos-stadion...

Omdat we over pakweg 10 jaar voorspelbaar hartsgrondige spijt gaan hebben als we nu de kans niet grijpen, eventjes een rondje out-of-the-box denken. Om te beginnen is er de overnameprijs. Drie miljoen

Over het nieuwe logo van de gemeente Lede

Weekboek van een politicus op loopschoenen 21 Vandaag heb ik mijn handschoenen en mijn wintermuts uit de kast gehaald. Goed nieuws. Mijn favoriete loopseizoen is aangebroken. Daarna kroop ik achter mi

Over de fameuze startnota

Weekboek van een politicus op loopschoenen 20 Ik liep al enkele dagen te denken over gelijke onderwijskansen, naar aanleiding van een reactie van een vriendin op facebook. Maar deze week belandde de s

  • w-facebook

CONNECT​ WITH US:​​

Hofsmeer 23

9340 Lede

info@de-cooperatie.be

ADRES

TEL

0498 13 77 46