Dagboek van een politiek jogger - 7


De normale gang van zaken wanneer 2 joggers elkaar tegemoet lopen is de volgende: buik intrekken, borst vooruit, onmerkbaar versnellen, adem onder controle (proberen te) houden en zo ontspannen mogelijk "goeiendag" zeggen. Daarna kijk je nog een maal om en wanneer je ver genoeg bent, ga je terug naar je oorspronkelijk tempo.


Vandaag vertraagde mijn tegenligger, dus ik dacht "dat wordt een vraag".


Inderdaad.


"Jan, ik vind De Coöperatie een zeer tof en belangrijk initiatief, maar er zijn nog veel mensen die jullie niet kennen. Gaan jullie daar iets aan doen? Huis-aan-huisbezoeken of iets dergelijks?"


Het antwoord bestaat uit twee delen. 'Huis-aan-huisbezoeken' doen we niet? 'Iets dergelijks' wel.


We organiseren 6 contactavonden, één in elke deelgemeente. Op die contactavonden kun je kennis maken met onze kandidaten, je krijgt antwoorden op je vragen en wij besteden telkens aandacht aan enkele punten uit ons programma. De data:

- donderdag 13/9 - Oordegem

- dinsdag 18/9 - Papegem

- donderdag 20/9 - Wanzele

- donderdag 27/9 - Smetlede

- dinsdag 2/10 - Impe

- donderdag 4/10 - Lede


Je vindt alle info voor deze evenementen op de facebookpagina van De Coöperatie en je ontvangt binnenkort een flyer in je bus.


Daarna vervolgden we beiden onze weg. We hadden onze buik niet ingetrokken, onze borst niet vooruit gestoken en we waren niet (meer) buiten adem.

24 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Lede en het Putbos-stadion...

Omdat we over pakweg 10 jaar voorspelbaar hartsgrondige spijt gaan hebben als we nu de kans niet grijpen, eventjes een rondje out-of-the-box denken. Om te beginnen is er de overnameprijs. Drie miljoen

Over het nieuwe logo van de gemeente Lede

Weekboek van een politicus op loopschoenen 21 Vandaag heb ik mijn handschoenen en mijn wintermuts uit de kast gehaald. Goed nieuws. Mijn favoriete loopseizoen is aangebroken. Daarna kroop ik achter mi

Over de fameuze startnota

Weekboek van een politicus op loopschoenen 20 Ik liep al enkele dagen te denken over gelijke onderwijskansen, naar aanleiding van een reactie van een vriendin op facebook. Maar deze week belandde de s

  • w-facebook

CONNECT​ WITH US:​​

Hofsmeer 23

9340 Lede

info@de-cooperatie.be

ADRES

TEL

0498 13 77 46