Dagboek van een politiek jogger - 9

Vandaag ging mijn hartslag tijdens het joggen opeens naar 180, terwijl ik nog maar aan mijn opwarming bezig was. Er kwam een donkere Mercedes traag naast mij rijden en het raampje van de bijzitter ging naar beneden. Ik weet niet wat u in zo een geval denkt.

Ik heb in mijn leven misschien te veel B-films gezien, maar ik dacht: een kalashnikov, een schot, het abrupte einde van een prille politieke carrière en een noodzakelijke herschikking van de kandidatenlijst van De Coöperatie, meer dan een partij.


Het viel mee.


"Mijheer, u bent toch die politieker? Kunt u misschien iets doen aan de website van de gemeente? Ik kan daar niks op vinden."


Dat treft. Ik ook niet. De Coöperatie pleit voor een nieuwe gemeentelijke website. Een site met een aantrekkelijke lay-out, gemakkelijk in het gebruik en een heldere navigatie.

Met als bonus een elektronische nieuwsbrief, een vernieuwd e-loket en online reservaties voor GC De Volkskring.


Aangezien wij staan voor een duidelijke communicatie, is dit voor ons van groot belang.


Maar je mag niet verwachten dat die website er direct is. Overleg is voor ons van even groot belang. Daarom willen wij eerst de verschillende adviesraden, het personeel, de gebruikers en specialisten raadplegen. Hun informatie is noodzakelijk om tot een degelijke nieuwe site te komen.


De vrouw leek gerustgesteld, de Mercedes versnelde en mijn hartslag daalde weer naar een aanvaardbaar niveau.

24 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Lede en het Putbos-stadion...

Omdat we over pakweg 10 jaar voorspelbaar hartsgrondige spijt gaan hebben als we nu de kans niet grijpen, eventjes een rondje out-of-the-box denken. Om te beginnen is er de overnameprijs. Drie miljoen

Over het nieuwe logo van de gemeente Lede

Weekboek van een politicus op loopschoenen 21 Vandaag heb ik mijn handschoenen en mijn wintermuts uit de kast gehaald. Goed nieuws. Mijn favoriete loopseizoen is aangebroken. Daarna kroop ik achter mi

Over de fameuze startnota

Weekboek van een politicus op loopschoenen 20 Ik liep al enkele dagen te denken over gelijke onderwijskansen, naar aanleiding van een reactie van een vriendin op facebook. Maar deze week belandde de s

  • w-facebook

CONNECT​ WITH US:​​

Hofsmeer 23

9340 Lede

info@de-cooperatie.be

ADRES

TEL

0498 13 77 46