top of page

Dagboek van een politiek jogger - 9

Vandaag ging mijn hartslag tijdens het joggen opeens naar 180, terwijl ik nog maar aan mijn opwarming bezig was. Er kwam een donkere Mercedes traag naast mij rijden en het raampje van de bijzitter ging naar beneden. Ik weet niet wat u in zo een geval denkt.

Ik heb in mijn leven misschien te veel B-films gezien, maar ik dacht: een kalashnikov, een schot, het abrupte einde van een prille politieke carrière en een noodzakelijke herschikking van de kandidatenlijst van De Coöperatie, meer dan een partij.


Het viel mee.


"Mijheer, u bent toch die politieker? Kunt u misschien iets doen aan de website van de gemeente? Ik kan daar niks op vinden."


Dat treft. Ik ook niet. De Coöperatie pleit voor een nieuwe gemeentelijke website. Een site met een aantrekkelijke lay-out, gemakkelijk in het gebruik en een heldere navigatie.

Met als bonus een elektronische nieuwsbrief, een vernieuwd e-loket en online reservaties voor GC De Volkskring.


Aangezien wij staan voor een duidelijke communicatie, is dit voor ons van groot belang.


Maar je mag niet verwachten dat die website er direct is. Overleg is voor ons van even groot belang. Daarom willen wij eerst de verschillende adviesraden, het personeel, de gebruikers en specialisten raadplegen. Hun informatie is noodzakelijk om tot een degelijke nieuwe site te komen.


De vrouw leek gerustgesteld, de Mercedes versnelde en mijn hartslag daalde weer naar een aanvaardbaar niveau.

29 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page