Een terugblik

Dagboek van een politiek jogger - slot


Zaterdag 13 oktober 2018. D-Day - 1. Een ideaal moment voor een korte terugblik.


Op 25 mei besliste ik om in de politiek te stappen, op 1 juni maakte ik mijn eerste vergadering van De Coöperatie mee en op zondag 24 juni outte ik mij als politicus in de uitzending van Radio Lede.


Sindsdien was het leven een mallemolen. 29 afleveringen van het dagboek van een politiek jogger, 28 ontmoetingen en 27 beantwoorde vragen. Maar ook: vergaderingen, schrijven, flyers uitdelen, plakken, buitenkomen en vooral heel veel denkwerk.


Nu is de speeltijd genaamd 'campagne' over. Morgen is het aan u, beste kiezer, en vanaf maandag gaan wij aan de slag op basis van uw stem.


Mijn geweten is gerust. De Coöperatie en ik zelf hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat u weet wie wij zijn en waar wij voor staan. Nu is de keuze aan u.


Morgenavond zullen wij misschien vloeken, of misschien juichen, maar enkele pinten pakken met onze fantastische groep doen we in elk geval.


En aangezien communicatie één van de pijlers is van het gedachtegoed van De Coöperatie, zal u vanaf maandag mijn dagboek in een vernieuwde vorm kunnen lezen. Het plan is, om u ook de komende 6 jaar op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in politiek Lede en binnen de Coöperatie.


Geniet van uw weekend, breng morgen uw stem uit en graag tot maandag.

19 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Lede en het Putbos-stadion...

Omdat we over pakweg 10 jaar voorspelbaar hartsgrondige spijt gaan hebben als we nu de kans niet grijpen, eventjes een rondje out-of-the-box denken. Om te beginnen is er de overnameprijs. Drie miljoen

Over het nieuwe logo van de gemeente Lede

Weekboek van een politicus op loopschoenen 21 Vandaag heb ik mijn handschoenen en mijn wintermuts uit de kast gehaald. Goed nieuws. Mijn favoriete loopseizoen is aangebroken. Daarna kroop ik achter mi

Over de fameuze startnota

Weekboek van een politicus op loopschoenen 20 Ik liep al enkele dagen te denken over gelijke onderwijskansen, naar aanleiding van een reactie van een vriendin op facebook. Maar deze week belandde de s

  • w-facebook

CONNECT​ WITH US:​​

Hofsmeer 23

9340 Lede

info@de-cooperatie.be

ADRES

TEL

0498 13 77 46