Over contactavonden en huis-aan-huisbezoeken

Bijgewerkt: 20 sep 2018

Dagboek van een politiek jogger - 17


Vandaag een intervaltraining, waarbij ik politici van een andere partij tegenkwam. Zij waren op ronde voor hun huis-aan-huisbezoeken. We zwaaiden vrolijk naar elkaar, wensten elkaar veel succes en vervolgden onze weg.


Dit deed mij denken aan de vraag die ik enkele dagen eerder kreeg: "Waarom doet De Coöperatie geen huis-aan-huisbezoeken?"


Wij hebben daar verschillende redenen voor, sommige praktisch, sommige ideologisch, maar vooral, wij hebben een alternatief. Wij organiseren in totaal 6 contactavonden. In Oordegem, Papegem, Wanzele, Smetlede, Impe en Lede. Het stramien is telkens dezelfde: wij geven een woordje uitleg over het ontstaan en de naam van De Coöperatie. Wij stellen onze kandidaten voor, wij lichten enkele punten uit ons programma toe en wij antwoorden op vragen van de bezoekers. Wij richten ons in de eerste plaats op de bewoners van de betreffende deelgemeente, maar iedereen die nieuwsgierig is naar ons en onze standpunten, is van harte welkom. Je vindt de data van de komende contactavonden op onze website.


De eerste twee contactavonden (in Oordegem en Papegem) zijn achter de rug en leverden zowel ons, als onze luisteraars veel informatie op. Er volgen er nog 4.

Wil je ons van nog meer informatie voorzien, wil je met ons je bedenkingen delen, of ben je nieuwsgierig naar De Coöperatie, spring dan gerust eens binnen voor een van deze contactavonden.


Het biedt je twee enorme voordelen op:

Je hoeft niet open te doen, wanneer De Coöperatie aan je voordeur staat en je hoeft niet in je deurgat te wachten, tot ik eindelijk eens joggend langs je straat passeer.

20 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Lede en het Putbos-stadion...

Omdat we over pakweg 10 jaar voorspelbaar hartsgrondige spijt gaan hebben als we nu de kans niet grijpen, eventjes een rondje out-of-the-box denken. Om te beginnen is er de overnameprijs. Drie miljoen

Over het nieuwe logo van de gemeente Lede

Weekboek van een politicus op loopschoenen 21 Vandaag heb ik mijn handschoenen en mijn wintermuts uit de kast gehaald. Goed nieuws. Mijn favoriete loopseizoen is aangebroken. Daarna kroop ik achter mi

Over de fameuze startnota

Weekboek van een politicus op loopschoenen 20 Ik liep al enkele dagen te denken over gelijke onderwijskansen, naar aanleiding van een reactie van een vriendin op facebook. Maar deze week belandde de s

  • w-facebook

CONNECT​ WITH US:​​

Hofsmeer 23

9340 Lede

info@de-cooperatie.be

ADRES

TEL

0498 13 77 46