top of page

Over contactavonden en huis-aan-huisbezoeken

Bijgewerkt op: 20 sep. 2018

Dagboek van een politiek jogger - 17


Vandaag een intervaltraining, waarbij ik politici van een andere partij tegenkwam. Zij waren op ronde voor hun huis-aan-huisbezoeken. We zwaaiden vrolijk naar elkaar, wensten elkaar veel succes en vervolgden onze weg.


Dit deed mij denken aan de vraag die ik enkele dagen eerder kreeg: "Waarom doet De Coöperatie geen huis-aan-huisbezoeken?"


Wij hebben daar verschillende redenen voor, sommige praktisch, sommige ideologisch, maar vooral, wij hebben een alternatief. Wij organiseren in totaal 6 contactavonden. In Oordegem, Papegem, Wanzele, Smetlede, Impe en Lede. Het stramien is telkens dezelfde: wij geven een woordje uitleg over het ontstaan en de naam van De Coöperatie. Wij stellen onze kandidaten voor, wij lichten enkele punten uit ons programma toe en wij antwoorden op vragen van de bezoekers. Wij richten ons in de eerste plaats op de bewoners van de betreffende deelgemeente, maar iedereen die nieuwsgierig is naar ons en onze standpunten, is van harte welkom. Je vindt de data van de komende contactavonden op onze website.


De eerste twee contactavonden (in Oordegem en Papegem) zijn achter de rug en leverden zowel ons, als onze luisteraars veel informatie op. Er volgen er nog 4.

Wil je ons van nog meer informatie voorzien, wil je met ons je bedenkingen delen, of ben je nieuwsgierig naar De Coöperatie, spring dan gerust eens binnen voor een van deze contactavonden.


Het biedt je twee enorme voordelen op:

Je hoeft niet open te doen, wanneer De Coöperatie aan je voordeur staat en je hoeft niet in je deurgat te wachten, tot ik eindelijk eens joggend langs je straat passeer.

24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page